Shopping i Vilnius

Åbningstider i butikker

DagButikkerShopping centre
Mandag10 - 1809 - 19 (21)
Tirsdag10 - 1809 - 19 (21)
Onsdag10 - 1809 - 19 (21)
Torsdag10 - 1809 - 19 (21)
Fredag10 - 1809 - 19 (21)
Lørdag10 - 1409 - 19 (21)
SøndagLukketLukket

Officielle helligdage hvor butikker er lukket kan du se her:

Nationale helligdage i Litauen

Hvornår er der helligdage i Litauen ? Se liste med nationale helligdage i Litauen Årskalendere med helligdage: Se liste hvor helligdagene er angivet for hvert enkelt år...

Shopping inspiration

Her kan du læse mere om de mest populære shoppinggader og områder i byen

Akropolis Shoppingcenter

Akropolis er et stort og populært shoppingcenter i byens centrum, der er egnet til både underholdning og shopping, der er blandt andet mange tøj og skobutikker. Her er ​​en af ​​de største Bershka butikker i Vilnius og en stor Zara butik. Der er også mange special designerbutikker. I Akropolis er der er flere restauranter, bowling og charmerende caféer.

Adresse: Ozo g. 25, 08243 Vilnius

Website

Ozas Shoppingcenter

Ikke langt fra Akropolis ligger endnu et populært indkøbscenter, Ozas. Her er også mange special og designerbutikker. Der er specielt to store populære butikker med et stort udvalg af demin tøj, City Jeans og Ardi. I Ozas kan du også finde Peek & Cloppenburg butikken der sælger tøj og tilbehør fra de seneste Versace og Calvin Klein kollektioner.

Adresse: Ozo g. 18, 08243 Vilnius

Website

Europa Shoppingcenter

Europa Shoppingcenter er et af de roligste og mest charmerende shoppingcentre i Vilnius. Det er også et af de dyreste i byen med nogle eksklusive mærker og butikker, som for eksempel Baldessarini. I Europa kan du finde det nyeste og mest trendy premium tøj og tilbehør, de mest elegante og kvalitetssko og parfumer fra førende internationale mærker. Hvis du ikke har planer om luksus shopping, kan du alligevel besøge komplekset for at se dets stilfulde design eller nyde en kop kaffe i en af ​​caféerne.

Adresse: Konstitucijos pr. 7A, 09307 Vilnius

Website

Parkas Outlet

Når det kommer til outlet-shopping er Parkas det mest populære center. Der er mere end 40 mærkevarebutikker i dette outletkompleks og alle tilbyder varer med betydelige rabatter. Populær Apranga tøjbutik, forskellige sportstøjs- og tilbehørsbutikker som Nike, der er butikker for enhver smag.

Adresse: Verkių g. 31C, 09108 Vilnius

Website

Gariūnai Turgus – tilladt at forhandle

Et af de største markeder i Baltikum ligger i Vilnius. Det er Gariūnai og det er utroligt populært blandt både lokale og turister. Det er muligt at købe varer fra kendte europæiske mærker der, men priserne er meget lavere end i indkøbscentre. Gariūnai er så populær, at selv folk fra nabolandene kommer til Vilnius for at besøge markedet. Kvalitetssko og tilbehør fra kendte europæiske mærker, interessante nationale varer, det er nemt at finde varer fra alle dele af verden. Husk at det er tilladt og endda anbefalet at forhandle om prisen. Rabatterne er særligt store, hvis du planlægger at købe flere varer fra samme sælger.

Adresse: Gariūnų g. 70

Website

Læs med på vores sociale medier

Find populære hashtags

Lingua: HrvatskiČeštinaNederlandsEnglishEestiSuomiFrançaisDeutschMagyarItalianoLatviešuLietuvosNorsk bokmålPortuguêsRomânăSlovenčinaSlovenščinaEspañolSvenskapolskiTürkçeРусскийUkrainianBosnianБългарскиΕλληνικαÍslenskaсрпскиAlbanianPortuguês

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here